Politik - FN
FN Förklarar Krig mot den Judisk-Kristna Civilisationen
FN:s krig mot Israels judar är i själ och hjärta ett krig mot Väst. FN och dess uppbackare banar raskt vägen för det europeiska kalifatet, hävdar Giulio Meotti, i dagens politiska kommentar.
FN Förklarar Krig mot den Judisk-Kristna Civilisationen
Publicerades 2017-01-11

Förra månaden bar ordföranden för FN:s generalförsamling, Peter Thomson, den berömda keffiyehsjalen, en symbol för det "palestinska motståndet" (läs: terrorism). Detta är helt enkelt en förlängning av den kulturella utplåningen av Israel som ska berättiga den nästkommande fysiska utplåningen. (Bildkälla: FN/Manuel Elias).

2016 har varit ett praktfullt år för FN:s antisemiter. FN:s säkerhetsråd riktade precis in sig på den enda demokratin i Mellanöstern: staten Israel. Den avgående Obamaadministrationen iscensatte tydligen vad till och med Haaretz kallade en "hit and run"-kampanj i FN för att svärta ner den judiska staten och lämna den till ett öde där bara konflikter och hat hägrar.

Detta är ett kulturellt folkmord som inte är mindre farligt än terroristattacker. Det baseras på antisemitiska lögner och skapar en atmosfär som inte är för att uppnå "fred", som man oärligt hävdar, utan för att vidmakthålla krig.

FN:s säkerhetsråds resolution 2334 är kulmen av ett svindlande produktivt år för antisemiter. Förra november antog kommittéer i FN:s generalförsamling på en enda dag 10 resolutioner mot Israel, det enda öppna samhället i Mellanöstern.

Hur många resolutioner har godkänts mot Syrien? En. Hur många mot skurkstaten Nordkorea? En. Hur många mot Ryssland när det annekterade Krim? En.

Hillel Neuer från UN Watch observerade:

"Till och med när den syriske presidenten Bashar Assad förbereder sig för den sista massakern av sitt eget folk i Aleppo antog FN en resolution – utarbetad medsponsrad av Syrien – som felaktigt fördömer Israel för "förtryckande handlingar" mot syriska medborgare i Golanhöjderna. Det är avskyvärt."

Inte en enda resolution godkändes för de stater som de facto skymfar de mänskliga rättigheterna, såsom Saudiarabien, Turkiet, Venezuela, Kina eller Kuba, för att inte nämna faktiska tyrannier över hela Afrika. Endast en resolution godkändes för de "palestinska flyktingegenskaperna", men inte ett ord om egenskaperna av de irakiska kristna i Mosul.

En annan resolution i FN:s rasistiska bankett handlade om "tillämpningen av Genèvekonventionen i de ockuperade territorierna". Det finns hundratals territoriella dispyter i världen, från Tibet till Cypern, men är det bara Israel som förtjänar att bli utpekat?

Enligt lögnarna i FN är Israel världens mest ondskefulla land. FN:s högkommissarie för mänskliga rättigheter, Zeid Ra'ad, och Jordaniens prins Zeid al Hussein sponsrar nu även en "svartlista" för internationella företag med anknytningar till israeliska företag i Judeen, Samarien, östra Jerusalem och Golanhöjderna, för att förenkla bojkottningen av Israel i det uppenbara hoppet om att ekonomiskt utrota den enda demokratiska och pluralistiska nationen i regionen: den judiska staten.

FN:s sändebud för barn i väpnade konflikter, algeriska Leila Zerrougui, föreslog även att man skulle inkludera den israeliska armén på svartlistan för länder och grupper som regelbundet orsakar skada på barn; tillsammans med Al Qaeda, Boko Haram, Islamiska Staten, talibanerna och länder såsom Kongo och Centralafrikanska republiken – länder som är ökända för att använda barnsoldater – men självklart inte palestinierna som fortsätter att använda barn som stridande och " martyrer".

Hur kommer det sig att den västerländska rättsvetenskapen, som skapades efter Andra Världskriget för att förebygga fler brott mot mänskligheten, nu används emot demokratier och för att vidmakthålla fler brott?

FN:s kvinnokommission fördömde Israel som världens enda lagbrytare av kvinnors rättigheter. Inte Syrien, där Assads styrkor använder våldtäkt som krigstaktik, eller den Islamiska Staten, som förslavar kvinnor från religiösa minoriteter.

Inte Saudiarabien, där kvinnor straffas om de inte bär de islamiska heltäckande kläderna i brännheta temperaturer, eller om de kör bil eller ens lämnar hemmet.

Inte Iran, där man för "otrohet" (vilket kan inräkna att bli våldtagen) kan straffas genom att bli stenad till döds. Och om Palestinska män slår sina fruar är det Israels fel, hävdade FN-experten Dubravka Simonovic på fullaste allvar.

FN:s världshälsoorganisation pekade också ut Israel som den enda lagbrytaren i världen i fråga om "mental, fysisk och miljömässig hälsa", trots att Israel är den enda stat i världen som faktiskt erbjuder läkarvård till sina fiender (fråga Hamasledarnas barn).

Den kanadensiske juridikprofessorn Michael Lynk utseddes sedan som FN:s "opartiska" utredare av påstådda israeliska brott mot mänskligheten trots hans långa bakgrund av lobbyverksamhet mot Israel, inklusive hans styrelseuppdrag i många pro-palestinska organisationer, inklusive Friends of Sabeel och det Nationella Rådet för Kanadensisk-Arabiska Relationer.

Förra oktober låtsades FN:s kulturagentur UNESCO, med västvärldens skurkaktiga medbrottslighet, sudda ut de judisk-kristna rötterna i Jerusalem – genom att förklara forntida bibliska judiska platser som "islamiska", även om islam historiskt sett inte existerade förrän på det 6e århundradet, hundratals år tidigare.

Det är en hemsk manipulation att försöka radera all judisk och kristen historia för att få det att framstå som att hela världen från början och för evigt enbart är islamsk. Det är så en jihad ser ut.

Det är inte bara orangea overaller, halshuggningar och slaveri. Om man kan sudda ut och skriva om historien kan man dirigera om framtiden. Om man inte vet var man kommer ifrån, vilka värderingar ska man då försvara eller kämpa för?

Namn spelar roll. Om det är judiskt, då kallas det "Judeen och Samarien"; om det är "palestinskt", då kan man säga att "judarna stal det" och att Israel är en "kolonialstruktur" baserad på "orättvisa". Varför är det då ingen som pekar ut hela Sydamerikas kontinent som erövrades från indianerna av Cortés, Pizarro och européer med gevär?

Den senaste resolutionen av FN:s säkerhetsråd mot Israel handlar inte bara om "bosättningar", utan om den gamla staden i Jerusalem. Dess medlemmar vill vrida tillbaka tiden, inte till 1967, utan till 1948 – året då Israel föddes.

När Marcel Breuer och Bernard Zerfuss utformade UNESCOs byggnad i betong och glas på Place Fontenoy i Paris och Pablo Picasso donerade fresker till den så föreställde de sig troligtvis en pånyttfödelse av den västerländska kulturen efter krigstragedier, Förintelsen och nazistmardrömmen.

Inte på någon annan plats i världen upprepades ord som "utbildning", "vetenskap", "kultur", "frihet" och "brödraskap" så många gånger. Det fanns ett engagemang och ett hopp om att framtiden skulle bli bättre – inte sämre. Men drömmen varade inte längre än de minuter då meddelandet framfördes.

Faktum är att Sovietunionen redan hade befläckat UNESCOs kulturprogram med kommunismens röda färg, till exempel när UNESCO främjade en " informationsorder för den nya världen", vars mål var att göra slut på den västerlänska pressens dominans – vilken presenterades som ett "hot" mot den "tredje världens" länders "kulturidentitet".

Under Eiffeltornet tog sedan den auktoritära och anti-västerländska tredje världen kontroll över FN:s kulturcenter, vilket enligt Washington Post blev "alltför byråkratiskt, dyrt, slösaktigt och genomsyrat av anti-västerländsk, antikapitalistisk partiskhet".

Sedan dess fortsätter Israel att behandlas som ett utstött land av dessa ideologiska och kroppsliga brottslingar på Seinefloden. Till och med senare, år 1975, försade sig FN:s organ genom att sprida den antisemitiska förolämpningen "sionism är rasism".

Förra månaden bar ordföranden för FN:s generalförsamling, Peter Thomson, den berömda keffiyehsjalen, en symbol för det "palestinska motståndet" (läs: terrorism). Detta är helt enkelt en förlängning av den kulturella utplåningen av Israel som ska berättiga den nästkommande fysiska utplåningen.

 Den judisk-kristna civilisationens öde – kristendomen lika mycket som judendomen – på vilken alla våra värderingar är baserade, har anknytningar till staten Israels öde.

Om Israel upphör att existera så gör även kristendomen det. Världen har sett hur de få kristna och andra icke-muslimer som fortfarande bor kvar i resten av Mellanöstern – en gång det praktfulla kristna Bysantium – slaktas, nu när judarna och grekerna försvunnit.

Förenta Nationernas krig mot Israels judar är i själ och hjärta ett krig mot Väst. FN och dess uppbackare banar raskt vägen för det europeiska kalifatet.

Giulio Meotti

Giulio Meotti, kulturredaktör på Il Foglio, är en italiensk journalist och författare.

 

Publicerad med rättigheter från Gatestone. 


                           
Annons:


Ryska revolutionen 100 år
7 november 1917 inträffade ryska revolutionen, en händelse som mer än någon annan fullföljde konsekvenserna av människans förkastande av Gud, då den i stället överlämnade makten till egenmäktiga människor. Vi ser dess mönster och inflytande tydligt hos oss än idag.

Reformationen och musiken - inte bara församlingen
Idag är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina 95 teser, vilket inledde reformationen. Ofta har församlingens nyvunna roll tolkats som något av ett lekmannaideal eller ett slags likställande av roller. Luther vill dock samtidigt behålla expertis på olika områden; ett av dem var musikens.


Intervju: Peter Ahlman från The Last Reformation Sweden
I Kristna kretsar så är de både älskade och hatade. Vissa kristna anser att de är den rörelse som är mest bibeltrogna, medans andra anser att de håller på med villolärar. Vi har intervjuat personen bakom The Last Reformation Sweden.

Krönika - Lars Bern
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Lars Bern kommenterar de senaste skandalerna inom vänstern och media.


Nyheter - Utrikes - Vetenskap
Unik hjärtoperation utförd på Hadassah Medical Center
Unik hjärtoperation utförd på Hadassah Medical Center


Ekonomi
Efterfrågan skapar inte arbete
Efterfrågan skapar inte arbete
Det är nästan universellt accepterat idag att efterfrågan (läs: konsumtion) skapar arbetstillfällen. Den här övertygelsen stödjer den generella Keynesianska idén att regeringar bör ”stimulera” ekonomin, antingen genom finans- eller penningpolitik, när den genomgår en recession.

Nyheter - Israel
Israel dominerar cyber security-marknaden
Israel dominerar cyber security-marknaden
Nyheter - Mellanöstern
Palestinska skolor hyllar terrorister
Palestinska skolor hyllar terrorister

Sverige - Teknik
Sverige och Israel världsledande inom luftförsvarssystem
Sverige och Israel världsledande inom luftförsvarssystem


Krönika - Roger Klang
Demonstration förbi den judiska Synagogan
Demonstration förbi den judiska Synagogan
Varför fick Nordiska Motståndsrörelsen helt plötsligt så mycket utrymme i statsmedierna i samband med en för dem vanligt förekommande demonstration? Och varför drev tillståndsmyndigheterna på för att demonstrationen skulle gå förbi den judiska Synagogan i Göteborg? Jag funderade på det i flera dagar, kanske en vecka, tills svaret kom.

Politik - Svenska migrationskrisen
Sveriges nya instabilitet
Sveriges nya instabilitet
Om USA 2015 hade tagit emot en lika stor andel asylsökande, i förhållande till sin egen befolkning, som Sverige tog emot, så skulle USA ha tagit emot 5,2 miljoner asylsökande.


Utrikes
Alternativ för Tyskland, AfD, blir tredje största parti, enligt prognoserna.
Alternativ för Tyskland, AfD, blir tredje största parti, enligt prognoserna.
AfD är valets stora vinnare. I valet 2013 landade man med 4,7 procent av rösterna strax under femprocentsspärren. Partiet tog plats i 14 av Tysklands 16 delstatsparlament. Starkast är man i Sachsen-Anhalt med 24,2 procent och i Mecklenburg-Vorpommern med 20,8 procent.

Inrikes
Ny prorektor i Lund var inte valbar: får gräddfil till professur
Ny prorektor i Lund var inte valbar: får gräddfil till professur
Hur mycket våld kan man göra på det kollegiala systemet utan att förlora sin akademiska trovärdighet? Lund har för första gången hämtat sin prorektor utanför lärosätet, trots att uppdraget förutsätter att innehavaren redan har en anställning vid universitetet.


Krönika - Nima Gholam Ali Pour
Fake-News
Fake-News
Mainstream media är genom sina fake-news, antidemokratiska metoder och sanningsförakt ett hot mot demokratin.
Granskning - Sverige
Statistiker styr Sverige
Statistiker styr Sverige
Det är någon anonym statistiker som styr Sverige. Fraktionerad statistik läggs ut som uttömmande sanningar i medierna, på Sveriges Radio t.ex. Vem har inte råkat på följande korta påstående i media: Det finns fler kvinnor än män i Sverige.

Inrikes
Försvaret: Inget tvång för soldater att delta i Pride
Försvaret: Inget tvång för soldater att delta i Pride
Efter att JO och Försvarsmaktens personalansvarsnämnd slagit fast att den soldat som inte ville delta i Prideparaden genom att verka som lastbilschaufför i paraden hade den moraliska rätten på sin sida, så har Försvarsmakten svängt i frågan.


Inrikes
Uppsala inför ny bedömningsgrund: medlem i Saco-S krav för att bli adjunkt
Uppsala inför ny bedömningsgrund: medlem i Saco-S krav för att bli adjunkt
En aktuell utlysning av en tjänst som adjunkt i tyska vid Uppsala universitet anger att innehavaren ska ägna 50% av tjänsten åt ett fackligt uppdrag vid Saco-S-rådet.

Politik
När feminister ansluter sig till islamistiska terrorister
När feminister ansluter sig till islamistiska terrorister
Det är inte bara i Sverige som "feministiska" makteliten hycklar. Faktum är att de så kallade feministerna inte bara blundar för dessa hemskheter, utan deras närvaro vid dessa evenemang stödjer och legitimerar även diktatorernas makt.


Insändare
Rösta på Frimodig kyrka i kyrkovalet 2017!
Rösta på Frimodig kyrka i kyrkovalet 2017!

Utrikes
Israeliskt stridsflyg anföll militär anläggning i Syrien
Israeliskt stridsflyg anföll militär anläggning i Syrien
Målet tros vara ett syriskt vetenskapligt forskningscenter för kemiska vapen och även en utvecklingsplats för robotvapen. Syrien är uppbackat av Iran och Ryssland.


Utrikes
USA:s försvarsminister varnar Sverige
USA:s försvarsminister varnar Sverige
En Statement of Intent (SOI) om utökat militärt samarbete finns sedan ett år mellan USA och Sverige. I ett hemligstämplat brev till Peter Hultqvist varnar USA:s försvarsminister James Mattis för konsekvenserna av att underteckna konventionen om en kärnvapenfri värld, enligt SvD.

Inrikes
Mikael Odenberg vs. Ulf Kristersson
Mikael Odenberg vs. Ulf Kristersson
Många menar att Mikael Odenberg är den siste moderaten sedan Mats Johansson dog och Rolf K Nilsson gick över till Medborgerlig samling.


Utrikes - Politik
Du kommer att mikrochippas, det är bara en fråga om tid
Du kommer att mikrochippas, det är bara en fråga om tid
Enligt fria oberoende medier i USA närmar sig eller passerar landet, och då förmodligen resten av västvärlden så småningom, övervakningssamhället i George Orwells roman ”1984” från 1949.

Utrikes
Facebooks används för slavhandel
Facebooks används för slavhandel
Grävande journalistik avslöjar Facebooks roll i människosmuggling och slavhandel.


Ekonomi
Kan fler bebisar rädda välfärdsstaten?
Kan fler bebisar rädda välfärdsstaten?
Välfärdsstaten med sin fördelningspolitik har stora bekymmer. Ekonomen Daniel J. Mitchell förklarade redan förra året att USA står inför en allvarlig långsiktig utmaning, som är överförbart på många andra länder inklusive Sverige.

Debatt
SVT är en kulturmarxistisk bastion
SVT är en kulturmarxistisk bastion
SVT som låtsats vara neutrala är i själva verket en kulturmarxistisk bastion som har en fientlig agenda mot det svenska folket hävdar Bechir Rabani i denna debattartikel.


Insändare
Liv räddas och släcks på kvinnokliniker
Liv räddas och släcks på kvinnokliniker
Dagens insändare kommenterar händelsen där ofödda barn fortsätter att leva efter aborten.

Utrikes
Ordkriget mellan Trump och Kim Jong-un
Ordkriget mellan Trump och Kim Jong-un
Nordkorea varnar USA för att de har gjort upp planer på ett robotangrepp med robotar riktade mot amerikanska militärbaser i Guam i Stilla havet. Robotbanan skulle i så fall gå rakt över Japanska territorium.


Inrikes
JK:s beslut i Haverling-affären: chefer vid Uppsala universitet missförstod yttrandefriheten
JK:s beslut i Haverling-affären: chefer vid Uppsala universitet missförstod yttrandefriheten
Inget hindrar en offentligt anställd från att uttrycka tankar, åsikter och känslor om arbetsgivaren och verksamheten. Rätten att göra det är tvärtom skyddad av grundlagen.