Debatt
SVT är en kulturmarxistisk bastion
SVT som låtsats vara neutrala är i själva verket en kulturmarxistisk bastion som har en fientlig agenda mot det svenska folket hävdar Bechir Rabani i denna debattartikel.
SVT är en kulturmarxistisk bastion
Publicerades 2017-08-24
(S)veriges (V)inklade (T)elevision som är en del av det så kallade "public service" bolaget- radio och tv i allmänhetens tjänst. Som säger så här på sin hemsida: "Det är riksdagen som beslutar om uppdraget och regeringen som sätter ramarna för public service-bolagens verksamhet"

Som vi även betalar tv-licens till, för att kunna få ta del av. Som många tycks tro är opartiska, men som många inte vet togs över av Svensk näringsliv arbetsgivarorganisation under Reinfeldts tid(2009).

Vilket betyder att det är ren korruption då public service som är statligt ägt- MÅSTE ha en oberoende arbetsgivarorganisation. För just nu så styrs tex SVTs utbud av en företagarlobby där personer som Wallenberg går att finna i styrelsen, se här, här och här.

Så vad brukar makteliten med deras företag och ekonomiska intressen alltid sträva efter? Profit och tillväxt så klart. Hur uppnår man detta?

Genom att propagera för tex öppna gränser, globalism, "mångfald"= billig arbetskraft utifrån, "flyktingar"= nya arbetarklassen, genom att hetsa till krig i diverse länder som makteliten tjänar på i längden (ofta samma nationer som övriga imperialist länder vill plundra), uppmuntra till hat mot länder med en stark kulturell och nationalistisk sammanhållning (Sverige).

Samt att propagera för kulturmarxism och kommunism, då dessa två gynnar alltid en övre klass som får/har alla insatser och resurser i slutändan. Precis som Stalin gjorde när han lurade in arbetarklassen i en "dela lika" och något som kan liknas vid dagens "rätt värdegrund" svammel.

Kommunism är enbart ett kontrollsystem som förslavar och utnyttjar befolkningen. Stalin, Lenin och Trotsky var egentligen globalister, kommunism var enbart ett system som man kontrollerade folket med. Då globalismens största fasa är nationalism.

Länder som är självgående, självförsörjande och som har en stark/stolt sammanhållning med en utbildad befolkning, så måste man först bryta ner länderna från insidan för att den härskande klassen senare ska erövra länderna med sina företag, media, banker och en förslavad arbetarklass.

Det är i denna förspelsfas som kulturmarxismen råder, Karl Marx och Frankfurts skolans lära om att uppmuntra alla kulturer till att stå upp mot "förtryckaren"(de vita eller den etniska majoriteten i ett land), uppmuntra mångkultur och öppna gränser, hatiska mot majoriteten, i Sveriges fall blir det etniska svenskar eller vita överlag.

Man sätter oerhört stort fokus på utbildning om minoriteters kultur och historia, man ger minoriteter förtur, man utbildar majoriteten till att känna dåligt samvete och för att alltid tjäna minoritetsintressen.

Mycket stort fokus på "rasismnazismfascism", den finns nämligen överallt enligt kulturmarxister och kommunister. Att minsta kritik mot invandrare leder till ett nytt "30-tal" och att den som trotsar är en ättling till Hitler. Samtidigt som man påminner minoriteter om hur utsatta och orättvist behandlade de är och hur hemska svenskarna är. Att allt lidande är de vitas fel. Hur gör SVT för att driva fram detta då?

Det ser ni på deras sinnesjuka program och det är så uppenbart att ingen kan missa det. För er som tittade på SVT innan övergången till globalistiska intressen, ni vet vad jag pratar om. SVT förr och nu är en ENORM skillnad.

Dagliga svammel på tv och i radio om hur underbart "mångkulturen" är, hur minoriteter hyllas och där deras kulturer uppmuntras, samtidigt som man hånar och skäms över den svenska. Hur daglig minoritetspropaganda subtilt hjärntvättar den yngre generationen främst.

Den lidande svarta/bruna/gula mannen och hur de dagligen "kämpar" mot förtryckarna. Krigshets mot tex Syrien, vilken slump att detta landet helt plötsligt blev aktuellt för public service. Räcker det inte med alla hundratusentals krigsoffer som lidit av de tidigare "krigen" som SVT och SR varit med om att hetsa emot?

Konstanta attacker mot kärnfamiljen, nedmonteringen av landets moral och värderingar. Att subtilt sluta bry sig om etniska svenskar och vita människor. Därför väger inte vita offer upp lika mycket som mörka.

Idag anställer man hellre efter hudfärg och offerkofta gnäll än kompetens och förnuft. Genom att anställa minoriteter(som redan lider av ett subtilt förakt mot svensken och Sverige), så går hjärntvätten på turbo utan att någon säger emot. Alla som idag anställs inom public service måste ha kulturmarxismens mentalitet.

Samma mönster råder med de flesta informationskanalerna eller "hjälte" organisationer i Sverige. Man måste antingen tillhöra de som känner skuld, som vill tjäna minoriteters intresse och som känner att de måste bekämpa "rasismnazismfascism" i all oändlighet, eller så tillhör man en minoritetsgrupp, ju mörkare desto bättre.

Båda dessa kategorierna har en sak gemensamt, de avskyr nämligen den svenska nationen, kulturen och den vita majoriteten.

Så nu vet ni varför SVT och SRs sändning är så sinnesjukt vinklat åt de hållen som jag tar upp i mitt inlägg. Hur man bjuder in tomma skåp som ska stå och debattera om saker som de redan tycker snarlikt om.

Hur man bjuder in personer för att programledaren senare ska alliera sig med rätt åsikt för själva kanalen och hur man bakom fasaden umgås och festar med de som man bjuder in.

Hur SRs sändningar idag låter mer som en Sfi kurs för Sfi elever för att normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige, hur man skämtar om och hånar Sverige/Svenskarna helt öppet.

Samma propaganda ser ni även inom De två största mediejättarna i Sverige- Schibsted(ägs av amerikanska banker och företag) och Bonnier(finansfamilj med enormt många företag). Oavsett vad tidningarna låtsas stå för så är det en enda ideologi i grunden för dem alla, kulturmarxism med syfte att driva landet mot ett fulländat kommunistiskt styre.

Någonstans mitt i denna pågående soppan så kommer etniska svenskar- om inte så lång tid att bli en hatad minoritet i sitt eget land. Tror ni att kulturmarxism gynnar en vit minoritet? Då tror ni fel.

Den dagen etniskt svenskar tappar greppet om sitt land, den dagen kommer ni alla att få bevittna ett Sydafrika-liknande klimat för vita människor. Öppen jaktsäsong.

"Cultural Marxists have taken over the institutions of the media, education, mainstream Christianity (conservative and liberal), law, and finance. Their goal is the annihilation of Western Civilization in general and white people in particular."

Bechir Rabani

                           
Annons:


”Barnmoderska!”- ett livgivande yrke
Gullan Malmquist reflekterar över barnmorskeyrket

Kristna Värdepartiet
Debatt: Strandhälls EU en fara för kristendomen
Debatt: Strandhälls EU en fara för kristendomen
Strandhälls EU är ett steg mot Europas förenta stater


En krönika av Adam Salomonsson
1 maj 2019
1 maj 2019
Manifestationen som tappat sitt syfte

Target Africa
Människorättskämpen Obianuju Ekeocha gör upp med modern kolonialism i boken Target Africa.


Kristna Värdepartiet
Att bry sig om 150 000 liv är viktigare än en ny regering!
Att bry sig om 150 000 liv är viktigare än en ny regering!
Roland Ohlsson från Kristna Värdepartiet bemöter Lukas Berggrens artikel


Partiet som tar kvinnornas parti
Kristna Värdepartiet är ett parti som står upp för kvinnors rättigheter, skriver en grupp kvinnliga partimedlemmar.

Kristna Värdepartiet
Roland Ohlsson: Kompromiss är fel väg att gå
Roland Ohlsson: Kompromiss är fel väg att gå
Roland Ohlsson från Kristna Värdepartiet bemöter de tre pingstprofilernas debattartikel om varför de anser att man bör rösta på KD.
Kristna Värdepartiet
Lars Borgström: Bestraffa inte kollektivt!
Lars Borgström: Bestraffa inte kollektivt!
Kristna Värdepartiets Lars Borgström ifrågasätter Liberalernas kollektivbestraffning av religiösa friskolor.

Om Pride och människovärdet
Människovärdesprincipen gäller för alla. Men människans förutsättningar gäller också för alla. När ”HBTQ”-rörelsen vänder sig mot dessa motverkar den människovärdet.


Livets marsch i Linköping
På nationaldagen marscherade ett femtiotal personer för livet.

Israel firades på Öckerö
Med anledning av staten Israels 70-årsfirande hölls en samling på Öckerö den 21 april


Det enda partiet som står upp för de ofödda
Kristna Värdepartiet är det enda partiet som verkligen står upp för de ofödda, menar Annette Westöö.

Kulturens tystnad
Om den svenska kulturen och dess relation till kommunismen.


Skolan
Krafttag mot våldet i skolan
Krafttag mot våldet i skolan
Krafttag krävs mot våldet i skolan. En trygg skolmiljö är grundläggande för barnens psykiska välbefinnande, skriver Lars Borgström och Annette Westöö, talespersoner för Kristna Värdepartiet.
Kristna Värdepartiet
Samtycke – den sista moraliska bastionen!
Samtycke – den sista moraliska bastionen!
Debattartikel av Mats Selander, ordförande för Kristna Värdepartiet

Inrikes
Medborgarjournalisten Bechir Rabani död – arbetade med granskning av Aschberg.
Medborgarjournalisten Bechir Rabani död – arbetade med granskning av Aschberg.
Bechir Rabani, känd från organisationen Megafonerna, avled plötsligt tidigt på fredagsmorgonen under mystiska omständigheter.


Inrikes
Unik granskning av Robert Aschbergs verksamhet
Unik granskning av Robert Aschbergs verksamhet
Robert Aschberg med ett tydligt kommunistiskt förflutet har hyllats i medier som “trolljägare” och flitig “antirasist”. Men vilka motiv och krafter ligger egentligen bakom hans arbete?

Inrikes - Intervju
Amerikanska nyhetsanalyser firar 500 podcastavsnitt
Amerikanska nyhetsanalyser firar 500 podcastavsnitt
Intervju med aktören för en av Sveriges mest aktiva alternativmediasajter.


Nyheter - Norden
Islamistiska regler i danska skolor
Islamistiska regler i danska skolor
Två före detta lärare vid skolan Nord-Vest beskrev hur barnen på skolan talade om danskar i termer som "de och vi". I en poesitävling komponerade flera barn dikter som beskrev deras önskan att klå upp och bryta benen och händerna på de "danska svinen".

Hälsa och hållbar utveckling
Lars Bern redogör för vad han anser vara de verkliga miljöproblemen till skillnad från klimathysterin.


Ledare
Sverige har en bit kvar till verklig jämställdhet
Sverige har en bit kvar till verklig jämställdhet
Jämställdhetsdebatten i Sverige väljer selektivt ut fakta som ger en falsk bild av att ojämnställdhet bara är till männens fördel.

Utrikes - Mellanöstern
Tel Aviv – vegan capital of the world
Tel Aviv – vegan capital of the world
Med 400 veganska och vegetariska restauranger gör Tel Aviv namn för sig som “vegan capital of the world”.


Analys - Ekonomi - Per Bylund
Kinas ekonomiska mirakel är en bluff
Kinas ekonomiska mirakel är en bluff
Per Bylund analyserar påståendet om Kinas fantastiska tillväxt.

Åsikt -Insändare
Statstelevisionen ska även fomellt bli statstelevision
Statstelevisionen ska även fomellt bli statstelevision
Inte en enda kommentar har lagts ut på någon av de 31 inläggen av Josef Svenberg (mp) på Ekot, men ändå lämnade jag en kommentar. Märk väl en rumsren fast kritisk kommentar.


Utrikes
Ett etappsteg på det kinesiska Sidenvägsprojektet spikat
Ett etappsteg på det kinesiska Sidenvägsprojektet spikat
Azerbajdzjan, Georgien och Turkiet lägger en 826 km lång järnvägsförbindelse på sina territorier. Frågan är hur kineserna ska lösa frågan med hur de ska komma över eller under den 300 km långa sträckningen över Kaspiska havet.

Ryska revolutionen 100 år
7 november 1917 inträffade ryska revolutionen, en händelse som mer än någon annan fullföljde konsekvenserna av människans förkastande av Gud, då den i stället överlämnade makten till egenmäktiga människor. Vi ser dess mönster och inflytande tydligt hos oss än idag.


Reformationen och musiken - inte bara församlingen
Idag är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina 95 teser, vilket inledde reformationen. Ofta har församlingens nyvunna roll tolkats som något av ett lekmannaideal eller ett slags likställande av roller. Luther vill dock samtidigt behålla expertis på olika områden; ett av dem var musikens.

Intervju: Peter Ahlman från The Last Reformation Sweden
I Kristna kretsar så är de både älskade och hatade. Vissa kristna anser att de är den rörelse som är mest bibeltrogna, medans andra anser att de håller på med villolärar. Vi har intervjuat personen bakom The Last Reformation Sweden.


Krönika - Lars Bern
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Lars Bern kommenterar de senaste skandalerna inom vänstern och media.

odtülüler dershanesi ankara kız yurdu yurt kızılay dershaneler