Warning: Use of undefined constant MYSQL_ASSOC - assumed 'MYSQL_ASSOC' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol26/7o/fcrdddvaqtvgk8y/morgonbladet.nu/public_html/classes/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 745
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott - Morgonbladet

Krönika - Lars Bern
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Lars Bern kommenterar de senaste skandalerna inom vänstern och media.
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Publicerades 2017-10-17

Filmindustrins Mecka Hollywood är skakat av en skandal av världspolitisk dignitet. Filmvärldens kanske mäktigaste producent och hela det liberala amerikanska etablissemangets gunstling Harvey Weinstein står anklagad för decennier av våldtäkter och andra sexuella förgripanden mot kvinnor.

Han har utnyttjat sin enorma makt inom industrin genom löften till unga flickor att han kan göra dem till filmstjärnor, om de bara tillfredställer hans omättliga sexuella njutningsbehov.

Det hela vore inget annat än en trist historia om en dekadent snuskgubbe om inte sagde Weinstein hade haft så nära band till hela det Demokratiska partiets toppskikt. Men nu är han en del av detta etablissemang och avslöjandena blottar ett moraliskt förfall utan like i denna krets. Hans relationer till paren Obama och Clinton är väl dokumenterade som bl.a. denna film visar.

Under mycket lång tid har nätet surrat av rykten om ett omfattande moraliskt förfall inom det demokratiska toppskiktet, med anklagelser om våldtäkter och pedofilinätverk. Bl.a. har Hillary Clintons kampanjchef i presidentvalet John Podesta pekats ut, vilket Main Stream Media påstår är falska rykten.

Maken till Clintons tidigare närmaste medarbetare Huma Abedin, den tidigare demokratiska kongressledamoten Antony Weiner, har nyligen dömts till fängelse för sexförbrytelser mot en femtonåring.

Vi känner alla till Bill Clintons sexuella eskapader i självaste ovala rummet i Vita Huset, där han bl.a. lät sig bli avsugen av en ung kvinnlig medarbetare. Tecknen på att detta inte var en enstaka händelse, utan snarast en del i ett perverst mönster och moraliskt förfall inom det demokratiska ledarskiktet blir allt starkare. Den falska Hillary Clinton vispar undan detta med att det var något i det förflutna, vilket det ju uppenbarligen inte är.

En lång rad kända manliga Hillary Clinton-supportrar har blivit avslöjade för exploatering av kvinnor och ett högst omoraliskt beteende. George Clooney har t.o.m. hjälpt till att svartlista en kvinna som angivit Weinstein. Alla har de kritiserat Donald Trump för hans påstådda dåliga behandling av kvinnor för en förflugen kommentar i ett omklädningsrum för många år sedan.

Hela skandalen blir så mycket pinsammare och politiskt allvarligare, när den nu blottar att New York Times, NBC News m.fl. ledande liberala MSM i spetsen känt till Weinsteins uppträdande i minst femton år utan att ge publicitet åt det. New York Times har länge varit engagerat i mörkläggning av Weinsteins brottsliga förehavanden medan man gladeligen spridit förflugna oskyldiga, om än, plumpa kvinnoskämt från Trump.

MSM har sopat skandalen under mattan och dementerat alla rykten för att försäkra sig om att Weinsteins stora donationer till vänsterrörelser inte skulle störas. Oskyldiga kvinnor har i åratal fått betala priset medan MSM:s Fake News maskin enträget mörkat Weinsteins förehavanden.

NBC News har efter att skandalen börjat läcka ut, försökt mörklägga den under flera veckor. Därmed har oligarkins stora liberala press blivit medbrottslingar till de brott som begåtts mot en massa kvinnor. Detta att ta sig rätten att spoliera unga oskyldiga människors liv och självaktning för att tillfredställa sina egna perversa njutningsbehov, är ett av de värsta brott man kan begå.

På samma sätt som MSM försökt mörklägga historier om Harvey Weinstein har man mörkat alla historier om hur Bill Clinton blivit anklagad av en rad kvinnor för sexuella trakasserier. Samma medier har censurerat, förödmjukat och skandaliserat dessa kvinnor. Allt är en stor sjuk falsk mörkläggning iscensatt av mäktiga oligarker som äger MSM, samma medier som under hela presidentvalskampanjen gjorde sitt yttersta för att stoppa Trump och istället få Clinton vald.

Weinstein-skandalen är utan tvekan något av en perfekt storm för Donald Trump. Två av de mest tongivande krafterna – Hollywood och MSM – som försökt stoppa honom i valet och sedan gjort sitt yttersta för att sabotera hans presidentutövning, har nu avslöjats i hela sitt moraliska förfall.

Det moraliska förfallet i den svenska vänstern

Det moraliska förfall som avslöjas inom den amerikanska vänstern och inom deras agendasättande MSM är tyvärr inget avskilt fenomen. Vi ser samma tendenser inom vårt eget samhälle. Våra vänsterpolitiker och flertalet medier har gjort sitt yttersta under de senaste åren att mörklägga den kraftigt ökande förekomsten av våldtäkter, kvinnoförtryck och sexuella trakasserier.

När detta ändå nått ut till offentligheten via nätet, har man inom vänsterrörelsen med feministerna i spetsen börjat förminska och relativisera betydelsen av dessa brott begångna av invandrade män från kulturer med en kvinnosyn som hittills bekämpats i Sverige.

I en ledare i Folkbladet tar Widar Andersson upp ett fall där Svenska Kyrkan tagit in en muslimsk afghansk 18 årig man som hjälpledare på ett kristet konfirmationsläger och lagt honom i samma rum som en 14-årig kvinnlig konfirmand. Mannen har förgripit sig sexuellt mot flickan och har senare blivit dömd för detta.

Att Svenska Kyrkan dyker upp i ett sådant här sammanhang förvånar mig inte, med tanke på hur den organisationen drivit iväg från sitt budkap och syfte under nuvarande ledning.

Andersson skriver:

Saken är mycket underlig. Två saker sticker ut. Dels har Svenska kyrkan en hel del att fundera på när det gäller värderingar och klarsyn.  Mycket tycks ha gått fel på en och samma gång. Kyrkan förefaller ha gått vilse bland konfirmander och asylsökanden. … Mamman till flickan säger i polisförhöret att församlingspedagogen tagit 18-åringen i försvar … Det andra som sticker ut på ett oroande sätt är alla ”likes” och kommentarer som långt över hundra – mestadels kvinnor – lämnat på den dömdes Facebook-sida där han i ett långt inlägg – strax efter Folkbladets publicering – bedyrade sin oskuld och förklarade sig oskyldigt dömd.

Historien med afghanen är dessvärre inget enstaka snedtramp utan snarast regel inom den svenska vänstern av idag (dit man numer måste räkna organisationen Svenska Kyrkan). Vi kan även bevittna i pressen hur landets statsminister ler och skakar hand i all vänskaplighet med en man som är dömd för sexualbrott.

Polygami har i alla tider som vi haft en fungerande rättsstat, varit olagligt i Sverige. När vi nu fått in en massa flyktingar och migranter där polygami förekommer, har vänstern plötsligt kommit fram till att denna lagstiftning inte längre behöver respekteras. Den relativiserande och förlåtande attityden mot män med flera fruar (för det handlar bara om det) och attityden till hedersvåld mot unga invandrade kvinnor, är idag tydlig inom vänstern.

När politiker och opinionsbildare ur andra läger tar upp dessa missförhållanden och vänsterns förlåtande och relativiserande attityd mot sexualbrottslingar och kvinnoförtryckare, blir de nästan undantagslöst uthängda i vänsterns MSM och av vänsterdebattörer som rasister.

Det moraliska förfallet som vi ser inom den amerikanska vänstern, sprider sig nu snabbt även i vårt lands vänsterkretsar, med skillnaden att i Sverige så verkar Svenska Kyrkan ha tagit en ledande roll. Och kom ihåg, du är inte rasist för att du kräver att svensk lag skall följas och behandla alla som bryter mot den exakt lika. Gillar man inte lagen får man rösta fram en riksdagsmajoritet som ändrar den, till dess gäller den i sin nuvarande lydelse.

Lars Bern

 

Texten är återpublicerad från Berns blogg.


                           
Annons:


”Barnmoderska!”- ett livgivande yrke
Gullan Malmquist reflekterar över barnmorskeyrket

Kristna Värdepartiet
Debatt: Strandhälls EU en fara för kristendomen
Debatt: Strandhälls EU en fara för kristendomen
Strandhälls EU är ett steg mot Europas förenta stater


En krönika av Adam Salomonsson
1 maj 2019
1 maj 2019
Manifestationen som tappat sitt syfte

Target Africa
Människorättskämpen Obianuju Ekeocha gör upp med modern kolonialism i boken Target Africa.


Kristna Värdepartiet
Att bry sig om 150 000 liv är viktigare än en ny regering!
Att bry sig om 150 000 liv är viktigare än en ny regering!
Roland Ohlsson från Kristna Värdepartiet bemöter Lukas Berggrens artikel


Partiet som tar kvinnornas parti
Kristna Värdepartiet är ett parti som står upp för kvinnors rättigheter, skriver en grupp kvinnliga partimedlemmar.

Kristna Värdepartiet
Roland Ohlsson: Kompromiss är fel väg att gå
Roland Ohlsson: Kompromiss är fel väg att gå
Roland Ohlsson från Kristna Värdepartiet bemöter de tre pingstprofilernas debattartikel om varför de anser att man bör rösta på KD.
Kristna Värdepartiet
Lars Borgström: Bestraffa inte kollektivt!
Lars Borgström: Bestraffa inte kollektivt!
Kristna Värdepartiets Lars Borgström ifrågasätter Liberalernas kollektivbestraffning av religiösa friskolor.

Om Pride och människovärdet
Människovärdesprincipen gäller för alla. Men människans förutsättningar gäller också för alla. När ”HBTQ”-rörelsen vänder sig mot dessa motverkar den människovärdet.


Livets marsch i Linköping
På nationaldagen marscherade ett femtiotal personer för livet.

Israel firades på Öckerö
Med anledning av staten Israels 70-årsfirande hölls en samling på Öckerö den 21 april


Det enda partiet som står upp för de ofödda
Kristna Värdepartiet är det enda partiet som verkligen står upp för de ofödda, menar Annette Westöö.

Kulturens tystnad
Om den svenska kulturen och dess relation till kommunismen.


Skolan
Krafttag mot våldet i skolan
Krafttag mot våldet i skolan
Krafttag krävs mot våldet i skolan. En trygg skolmiljö är grundläggande för barnens psykiska välbefinnande, skriver Lars Borgström och Annette Westöö, talespersoner för Kristna Värdepartiet.
Kristna Värdepartiet
Samtycke – den sista moraliska bastionen!
Samtycke – den sista moraliska bastionen!
Debattartikel av Mats Selander, ordförande för Kristna Värdepartiet

Inrikes
Medborgarjournalisten Bechir Rabani död – arbetade med granskning av Aschberg.
Medborgarjournalisten Bechir Rabani död – arbetade med granskning av Aschberg.
Bechir Rabani, känd från organisationen Megafonerna, avled plötsligt tidigt på fredagsmorgonen under mystiska omständigheter.


Inrikes
Unik granskning av Robert Aschbergs verksamhet
Unik granskning av Robert Aschbergs verksamhet
Robert Aschberg med ett tydligt kommunistiskt förflutet har hyllats i medier som “trolljägare” och flitig “antirasist”. Men vilka motiv och krafter ligger egentligen bakom hans arbete?

Inrikes - Intervju
Amerikanska nyhetsanalyser firar 500 podcastavsnitt
Amerikanska nyhetsanalyser firar 500 podcastavsnitt
Intervju med aktören för en av Sveriges mest aktiva alternativmediasajter.


Nyheter - Norden
Islamistiska regler i danska skolor
Islamistiska regler i danska skolor
Två före detta lärare vid skolan Nord-Vest beskrev hur barnen på skolan talade om danskar i termer som "de och vi". I en poesitävling komponerade flera barn dikter som beskrev deras önskan att klå upp och bryta benen och händerna på de "danska svinen".

Hälsa och hållbar utveckling
Lars Bern redogör för vad han anser vara de verkliga miljöproblemen till skillnad från klimathysterin.


Ledare
Sverige har en bit kvar till verklig jämställdhet
Sverige har en bit kvar till verklig jämställdhet
Jämställdhetsdebatten i Sverige väljer selektivt ut fakta som ger en falsk bild av att ojämnställdhet bara är till männens fördel.

Utrikes - Mellanöstern
Tel Aviv – vegan capital of the world
Tel Aviv – vegan capital of the world
Med 400 veganska och vegetariska restauranger gör Tel Aviv namn för sig som “vegan capital of the world”.


Analys - Ekonomi - Per Bylund
Kinas ekonomiska mirakel är en bluff
Kinas ekonomiska mirakel är en bluff
Per Bylund analyserar påståendet om Kinas fantastiska tillväxt.

Åsikt -Insändare
Statstelevisionen ska även fomellt bli statstelevision
Statstelevisionen ska även fomellt bli statstelevision
Inte en enda kommentar har lagts ut på någon av de 31 inläggen av Josef Svenberg (mp) på Ekot, men ändå lämnade jag en kommentar. Märk väl en rumsren fast kritisk kommentar.


Utrikes
Ett etappsteg på det kinesiska Sidenvägsprojektet spikat
Ett etappsteg på det kinesiska Sidenvägsprojektet spikat
Azerbajdzjan, Georgien och Turkiet lägger en 826 km lång järnvägsförbindelse på sina territorier. Frågan är hur kineserna ska lösa frågan med hur de ska komma över eller under den 300 km långa sträckningen över Kaspiska havet.

Ryska revolutionen 100 år
7 november 1917 inträffade ryska revolutionen, en händelse som mer än någon annan fullföljde konsekvenserna av människans förkastande av Gud, då den i stället överlämnade makten till egenmäktiga människor. Vi ser dess mönster och inflytande tydligt hos oss än idag.


Reformationen och musiken - inte bara församlingen
Idag är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina 95 teser, vilket inledde reformationen. Ofta har församlingens nyvunna roll tolkats som något av ett lekmannaideal eller ett slags likställande av roller. Luther vill dock samtidigt behålla expertis på olika områden; ett av dem var musikens.

Intervju: Peter Ahlman från The Last Reformation Sweden
I Kristna kretsar så är de både älskade och hatade. Vissa kristna anser att de är den rörelse som är mest bibeltrogna, medans andra anser att de håller på med villolärar. Vi har intervjuat personen bakom The Last Reformation Sweden.


Krönika - Lars Bern
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Trumps våta dröm – vänsterns och medias moraliska skeppsbrott
Lars Bern kommenterar de senaste skandalerna inom vänstern och media.

odtülüler dershanesi ankara kız yurdu yurt kızılay dershaneler