Nytt kök till bättre pris?

Alla kök har vi inte valt själva, fast många. Sedan får vi barn som ritar på köksluckorna. Eller så använder vi köket tills luckorna ser ut som själva… Eller så blir vi helt utleda på färgen.

Alltemellanåt händer det. Efter ett antal års användning ruttnar vi totalt på köket. Inget känns som det fungerar längre. Det gör ont i ögonen bara av att titta på den där nyansen över morgonflingorna. Vem väljer ens orange? Just ja, det var vi. För tio år sedan…

Det är mänskligt att tröttna på köksluckor emellanåt. Vi tillbringar en hel del tid i hemmet och människor, i alla fall de flesta, tycker om variation och förändring. Oftast av det måttligare slaget, men ändå. Samtidigt är det rent vansinne och slöseri att köra ett fullt fungerande kök till soptippen. Det behövs inte heller så drastiska åtgärder när lackering finns. I Stockholm finns alla möjligheter att hitta en bra lackeringsfirma.

Nylackerade köksluckor gör hela skillnaden

Vi behöver inte slänga saker och vi ska inte slänga saker. Istället tar vi och förbättrar dem. Köksluckorna får åka på en minisemester och komma hem fräscha som en vårmorgon.

Att få köksluckorna lackade löser problemet med den plötsliga migrän du känner av när du kikar in i köket och ser wasabigrönt vart du än vänder blicken. Du sparar pengar och du sparar på resurser. Träd får stå kvar i naturen och göra sitt för miljön. Ta kontakt med specialister på lackering i Stockholm. Låt dem ge förslag som förändrar ditt liv på en vecka.