Om oss

Vi som driver den här sidan är ett kompisgäng som arbetar med väldigt olika saker. Vissa arbetar inom industrin, andra inom kontor och vissa driver egna företag inom olika branscher. Det är, precis som vid andra kompisgäng, detta som skapar en dynamik. Vi är lika – men ändå så olika och har så pass olika infallsvinklar, tankar, åsikter och ståndpunkter. Trots detta så fungerar vi ihop som en grupp.

Detta är något som vi även vill testa på den här sidan. Kan man skriva om allt och där samtliga skribenter har väldigt olika åsikter och idéer? Det normala brukar vara att en röd linje, en gemensam sådan, följs och löper genom inläggen. Det skapar förvisso en trygghet, men enligt oss så blir det också ganska fort tråkigt.

Vi vill skapa en sida som påminner om vårt eget umgänge. Det ska vara lite spretigt, det ska vara högt i tak, det ska vara lite humor och det ska samtidigt finnas en allvarlig ton som ligger bakom det vi skriver. Detta skapar en dynamisk sida där du som läsare aldrig riktigt kan vara säker på vad nästa inlägg ska handla om.

Ena inlägget kan handla om träning, det andra om bilar, det tredje om familjeliv och exempelvis professionell hemstädning, det fjärde om renovering medan det femte handlar mer om ett yrke och vad man ska tänka på om man behöver komma i kontakt med någon verksam inom just detta. Dynamik, variation och regelbundna uppdateringar. Välkommen!

Blyertsteckning med Don Quixote

Vi vill skapa en sida som påminner om vårt eget umgänge…

— morgonbladet.se