En givande valpkurs i Göteborg

Den lilla valpen fyller verkligen upp en stor plats i hemmet. I flera år framöver ska den bli ens bästa vän. Gör allt rätt och gå en valpkurs i Göteborg.

Valptiden är en mysig tid, kärleken man känner för sin helt bedårande lilla valp är enorm. Trots tänderna, vassa som nålar, som ständigt sitter någonstans i kroppen på en. Ordet nej, har även blivit ett av de vanligaste orden i ens vardag. Men kärleken och den energin som nu finns i hemmet, gör det värt allt.

En del väljer att skaffa en lite äldre unghund för att slippa den värsta valptiden. Andra ser charmen med det och tar vara på tillfället att lära känna sin valp på djupet. Att redan från början kunna vara den som formar sin egen valp, till vad det ska bli för hund när den är vuxen.

Valpkurs ger er grunderna

Såklart vill man lyckas göra allt rätt när man skaffar en valp. Man vill lyckas forma valpen så den blir stabil och trevlig som vuxen. För att lyckas med det, så kan man gå olika valpkurser i Göteborg. Det finns en som du går när valpen är cirka 14 veckor gammal. Efter det kan du välja att gå en fortsättningskurs.

Även om man har haft valp förut, så är det rätt väg att gå en valpkurs. Valpkursen är inte till bara för människan, den är till för båda två. Ni lär känna varandra på djupet och får rätt redskap för hur ni ska kommunicera och arbeta tillsammans.