En välfungerande skrot

Skrot är mest känt som bilskrot, men det finns så många fler. För klimatets skull tar man vara på så mycket som möjligt. Återanvänder med hjälp av att smälta ner eller någon annan behandling.

I en storstad som Stockholm görs det mycket ombyggnader och renoveringar. Efter en renovering blir det en hel del både kablar och olika rör över. Att slänga det i den vanliga skroten är dumt. Om man istället lämnar det till en kabelskrot gör man både en god gärning för klimatet, samt att man kan tjäna pengar på det. Skroten betalar för metaller och kablarna som lämnas in, ett rättvist pris för sakerna. Priset sätts beroende på vad man har, en del saker kan vara mer värda än andra. Det bästa är att göra ett besök för att se vad du kan få.

Et steg i rätt riktning

I storstaden är det ofta stress. Man ska hinna mellan olika möten, träffa vänner och gärna gå och shoppa lite. Det är helt okomplicerat att lämna sitt kabelskrot i Stockholm. Det går snabbt och du får betalt för sakerna. Där tar de tillvara på de olika delarna så de kan få ett nytt syfte. Är det rena metaller så smälter man ned det, det formas sedan om till sin nya uppgift. För klimatets skull är det viktigt att man gör detta. Gör en god gärning, lämna in allt till skroten. Du har mindre att tänka på, samtidigt som du har mer pengar att roa dig för.